The upside photo of this page


Mediation bij echtscheiding

Uw echtscheiding samen goed regelen met hulp van een Mediator? Wijnands Mediation begeleidt Uw echtscheiding van A tot Z. Met één vertrouwd gezicht gedurende de gehele procedure. Inclusief het opstellen van een Ouderschapsplan, Alimentatieberekening en Echtscheidingsconvenant. Persoonlijk, betrokken & met kennis van zaken!

 

Echtscheiding & de Kinderen

Een echtscheiding heeft altijd veel impact op de kinderen. Het is dan ook belangrijk om de kinderen op een juiste wijze bij de echtscheiding te betrekken. Begeleiding van Uw kinderen tijdens en na de procedure behoort tot de mogelijkheden. De kosten hiervan worden meestal vergoed.

 

Samen afspraken maken voor een nieuwe toekomst

Door samen in overleg de echtscheiding te regelen, kunt U op een respectvolle manier een periode goed afsluiten. U maakt afspraken die voor U beiden goed werken. Bovendien legt U op deze wijze een goede basis voor een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin U bijvoorbeeld samen ouders blijft van Uw kinderen.

 

Wat kost Mediation bij Echtscheiding?

Wij begeleiden Uw echtscheiding op basis van een marktconform uurtarief. Ook is het mogelijk om een all-in tarief af te spreken. Indien U een laag inkomen heeft, komt U mogelijk in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In dat geval betaalt U alleen een eigen bijdrage. Wanneer U een rechtsbijstandsverzekering heeft worden de kosten van mediation bij echtscheiding mogelijk vergoed. U kunt hier bij Uw rechtsbijstandsverzekeraar naar informeren. Een compleet overzicht van de actuele tarieven vindt U op onze website onder ‘Tarieven‘.

 

Gratis & vrijblijvend kennismaken

Wij bieden U altijd een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. U kunt daarna beslissen of mediation voor U beiden een prettige manier is om Uw echtscheiding te regelen. Tevens worden de kosten met U besproken én kunnen we een goede inschatting maken of U in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

 
Reacties zijn gesloten.